Post by noconmeobiora on Feb 18, 2022 11:56:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mech Arena ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mech Arena IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheatové kryštály závady kódu ▞▞▞
▞▞▞ Mech Arena 2022 version ▞▞▞
Veľmi dobrá hra ale killshot je strašné op
Táto hra je zábavná. Pokiaľ nebudete čeliť P2W hráčom. Aj 1 P2W hráč z nepriateľského tímu stačí na to, aby ste túto hru prehrali... F2P postup je celkom dobrý so všetkými questami a tak.. Ale je toho príliš veľa výhoda pre hráčov P2W.. Tiež by som chcel tlačidlo výstupu na obrazovke tvorby zápasov.. akonáhle klepnete na bitku, musíte hrať túto hru bez ohľadu na to, čo ... celkovo je to naozaj dobrá hra pre F2P aj P2W
Toto je hra za výhru. 100 %. Niekto mi čoskoro povie, koľko peňazí sa dá v hre zarobiť. To je pravda! Ale takým ľadovým tempom, že strávite mesiace šetrením na jednu položku. Celú tú dobu sa nechal biť niekým, kto zaplatil 80 dolárov za zbraň (v predaji za 50 dolárov!). Alebo viacero zbraní a robotov. Je to škoda, pretože keď je hra skutočne vyrovnaná, je to celkom zábavné. Jedna alebo dve veľryby v zoskupení to zmenia na zosuv pôdy.
Spam reklám. VÝPREDAJ VÝPREDAJ VÝPREDAJ VÝPREDAJ. Pri každom otvorení hry strávim minútu stlačením x pri všetkých vašich predajoch. Ak si prejdem inventár alebo niečo upgradujem a vrátim sa späť na hlavnú stránku PREDAJ PREDAJ PREDAJ PREDAJ. Dovoľte mi to vypnúť, prosím. Samotná hra je skvelá, ale je tak prekliato otravná a skutočne odstavená, že som pripravený ju odinštalovať
💪👍👍
Túto hru hrám nepretržite 🛑 ale tie najvýkonnejšie mechanizmy sú príliš drahé. A tiež príliš veľa v nákupoch aplikácií. Keď dostaneme nových mechanizmov a zbraní, mali by sme mať povolené predať naše staré za a-coiny a kredity
Hru som ešte ani nehral, túto aplikáciu som vymazal a preinštaloval 4-krát, reštartoval som telefón atď. Vždy, keď sa k nej dostanem, dostanem upozornenie „aktualizujte si hru na najnovší softvér“ stalo sa to hneď, keď som si ju stiahol a naskočili ďalej
Samko 6
Veľmi dobrá hra. Zábavné a nekonečné akcie a turnaje. Aby ste zarobili, musíte veľa hrať a drieť....atď ale stojí to za to
Kde je nová aktualizácia? 17.12. nemôže hrať hru, pretože potrebuje aktualizáciu, ktorá nie je dostupná v obchode. Každopádne, dobrá hra, ale človek je to grind a pol. -Bitky sa zlepšia, keď dosiahnete vyššie úrovne a získate menej robotov. -Matchmaking je trochu zmiešaný, pretože môžete bojovať proti nepriateľovi úrovne 4 ako úroveň 2. -Mena v hre je v podstate 1:0,01¢, veľa vecí je uzamknutých za postupovaním na úroveň, pády sú náhodné alebo sú pre Paragon alebo nejaký iný robot/zbraň, ktorú nepoužívate
Chcem dať 5*, ale nemôžem. Množstvo „botov“ v hre v kľúčových hracích časoch spôsobuje, že hranie je frustrujúce. 80%+ Dostanem masívne zabitia a odznaky, ale prehrám kolo, pretože tam stojí mach, ktorý je zabitý a odovzdáva body. Nahlásenie tohto problému, dokonca aj pri zálohovaní videa, nič nerobí. CSR stačí skopírovať/prilepiť automatickú odpoveď. Hlásenia musia obsahovať PIN, ale to sú informácie o obmedzenej dostupnosti.
Jetpack Joyride Аркади idf
Začalo to tak sakramentsky dobre, že sa tomu len ťažko verilo. Teraz je to však nehanebné chytanie peňazí. Pridali pilotov, čo je začiatok konca pre každého okrem tých, ktorí tam najviac utrácajú veľryby. Matchmaking je vtip a ai oponenti, ktorým často čelíte, pretože ich toľko odinštaluje, majú všetky tie vylepšenia, ktoré si nemôžete dovoliť. Vyhnite sa, táto hra už zomiera.
Hrám už nejaký čas a v poslednej dobe mi hra dosť padá. Minulý týždeň to padalo každý deň!
Wau
Najlepšia hra pre tých, ktorí majú radi mecha. Dobrá grafika. Ale stále máte málo vecí o mapovaní menu a tlačidiel, ktoré môžu byť lepšie. Mám nejaké problémy 1. Hráč môže vymeniť zbraň/výstrel 1 alebo 2 alebo všetky na ľavú hornú stranu, takže môžem použiť svoj ľavý ukazovák na výstrel (rovnako ako v pubg) 2. V mechanickom menu alebo mechanickom modifikačnom menu bude pomoc, ak sa hráč nemusí vracať do hlavnej ponuky, aby mohol prepínať medzi mech. 3. V hre často zažívam pokles FPS, takže hra zaostáva. Môžete zmeniť detaily grafu na nízku úroveň, aby ste sa vyhli poklesu FPS?
Táto hra je naozaj dobrá, hra sa mi naozaj páčila a je veľmi zábavná, na začiatku je ľahké získať pár mechov, ale funguje to iba vtedy, keď som pripojený k sieti Wi-Fi a aj tak sa odpojí uprostred boja a nepustí hrám cez mobilné dáta. Ak došlo k oprave, dajte mi vedieť, pretože si chcem túto hru užiť, ale nemôžem, takže medzitým hru odinštalujem.
Dobrá hrateľnosť. Slušné náklady na upgrade a dĺžka času na jeho získanie. Pekná paleta mechov a zbraní na odomknutie. Niektoré skutočne nehorázne ceny na odomknutie niektorých zbraní vyššej kategórie. V opačnom prípade budete musieť poriadne drieť, aby ste ho odomkli. Mojím najväčším problémom je, že neustále strácam spojenie, keď sa pripájam k novému zápasu, a preto strácam kredity, ktoré sú potrebné na pripojenie k zápasu. Akonáhle sa pokúsim pripojiť k hre, trvá to asi 30 sekúnd a zápas nie je možné zrušiť.
Už to hrám tak dlho. Jedným veľkým negatívom je, že je veľmi drahé kúpiť čokoľvek. A som šokovaný, keď vidím Mech skiny ako odmenu a vidím, že sú uvedené aj v obchode, ale neponúkajú nič, len vzhľad. Cítite sa zle, ak pri otváraní pokladnice namiesto A-coinov/kreditov získate kožu. Ak koža zlepší výkon Mech/zbrane, potom by to bolo naozaj dobré. Keď splníte všetky ciele, máte pocit, že nebudete pokračovať. Tu sú potrebné zlepšenia.
Neviem, prečo to vôbec píšem... Viem, že to ani nebudeš čítať, ale... Prečo nie, prosím, pridajte sólovú bitku yadayadayada... Tímová práca je na hovno... Je mi jedno, či mám bojovať s maximálnymi robotmi....Najviac chcem zničiť tých retardov, ktorí stoja vedľa mňa na spawne, všetkých priateľov, ktorých som pozval, aby si zahrali túto hru, všetci boli odinštalovaní kvôli nedávnej aktualizácii.... Ale pozri sa z tej lepšej stránky. ........... Áno! Dobrá práca!
Táto hra bola pred koncom decembra veľmi dobrá a dobre vyvážená (hodnotenie 5*) a zostal by som pri tomto vyhlásení, keby nebolo predstavenia Pilotov. Núti vás míňať veľké množstvo zdrojov, len aby ste držali krok s rastúcim počtom AI (ktoré sa automaticky dodávajú s pilotmi najvyššej úrovne a implantátmi), pretože hráči opúšťajú hru kvôli funkcii Pilot. Odstráňte pilotov a ja by som povzbudil každého, aby si túto hru stiahol. Dovtedy sa tomu za každú cenu vyhýbajte.
Pekná grafika a zrozumiteľná hra. Ovládanie je skvelé a udrží ma pri tejto hre celé mesiace. Jediným krokom späť je raketový systém dlhého doletu. Ak bez tejto zbrane, všetci hráči môžu viesť férový boj v aréne. Ak sa skráti dostrel tejto zbrane, dám jej päť hviezdičiek. Bohatí teda nemôžu šikanovať chudobných.
Gud⭐⭐⭐⭐⭐
Hra zabíja sama seba. Kedysi to bola zábavná a príjemná hra. Teraz to zabíja hráčov f2p alebo dokonca príležitostných hráčov p2w. Systém pilotov je nevyvážený. Alebo dokonca aj vytváranie zápasov je nevyvážené. Spojíte sa s 2-3 robotmi vo svojom tíme, zatiaľ čo druhý tím je plný skutočných hráčov, alebo ak nie, budete čeliť maximálnemu hráčovi, ktorý vás môže zastreliť. Dúfam, že vývojári počúvajú komunitu
Veľmi dobrá hra
Tak to ste pokazili. Tak dlhý tutoriál som ešte nehral. A to som sa len chcel prihlásiť do svojho účtu. Končím.
Hra je veľmi zábavná, ale má 3 hviezdy, pretože vás môžu vrhnúť proti hráčom, ktorí sú na rovnakej úrovni ako vy a môžu občas nasávať, no v zápase dominujú, pretože ich P2W veľrybí bot sa šteklia vašimi útokmi. Rovnováha, ktorá môže pomôcť hráčom poskytnúť lepšie hodnotenia, je podľa mňa hodiť hráčov, ktorí zaplatili za to, aby ich značky boli príliš OP na ich úroveň, do zápasov, ktoré majú rovnakých robotov, dokonca aj robotov. Dajte svetu, aby sa väčšina hráčov F2P bavila mimo hráčov veľrýb. Udržujte svoju hru pri živote
Mech Arena Acción cmqk
Mech Arena Акционе uiyp
Celkom slušná hra. Aj keď má niektoré prvky p2w, je to predovšetkým hra založená na zručnostiach a sú chvíle, kedy môžete prekonať ostatných hráčov.
Mech Arena Jangovar egl
Hra bola minulý rok zábavná. Odvtedy to fungovalo len párkrát. Už sa odmieta pustiť do bitky. Hrozná hra na rozdiel od toho, čo kedysi bolo.
Chamtivý, nerieš problémy, za víťazstvo úplne zaplať, bývala zábava, teraz je to skôr ako vojnoví roboti, čo som počul. Ach, a keď prídu mínomety, môžete tiež odísť. BTW mínomety sú už tu
Najlepšia mechanická hra a podľa mňa jediná, ktorá sa naozaj oplatí hrať a tiež do nej investovať čas a peniaze. Potenciálne 5-hviezdičková hra. Momentálne na 4 na základe hrateľnosti (nie 5 kvôli niektorým problémom s vyvážením) a na 3, ak zahrniete niektoré z jej ďalších problémov (dohadovanie, príliš veľa robotov). Mikro transakcie sú nebetyčné (veľmi drahé, pokiaľ nechcete brúsiť ďalšie 3 roky). [keďže som aktívny hráč, doplním to o akékoľvek významné aktualizácie]
Úprimne, túto hru by som ohodnotil 5 hviezdičkami. Je to naozaj dobrá hra, ale môžete, prosím, vyriešiť problém s odporúčaním... Poctivo som pozval viac ako 10 hráčov a žiadny z nich sa neukázal na mojom zozname odporúčaní ani jedného. Dokonca som kúpil úplne nový telefón pre svojho chlapca a nainštaloval som mech arénu cez odporúčanie a stále nič. Sledovanie aplikácií a všetky potrebné požiadavky boli splnené.
Mech Arena कार्रवाई slkt
Po aktualizácii roboty kradnú väčšinu zabití. Takže prosím vylepšite mech arénu. Takže dávam 5 hviezdičiek.
Hru som si naozaj užíval až do vydania Pilots/Implants. Zbrane alebo roboti už nemajú žiadne nevýhody. Už sa nemusíte učiť ničomu čeliť; len opravte svoje problémy s implantátmi. Stalker je tiež zlomený. Žiadny mech by nemal mať dominantné schopnosti, ktoré nesie mech. Mám maximálny vešiak so zbraňami, okrem pilotov; Prepálim 3 až 4 svojich mechov, len aby som zdolal maximálneho stalkera. ako je to v poriadku? Stručne povedané, rovnováha je mŕtva, stavte sa, že ju tiež nenapravíte. Dokáž, že sa mýlim.
Pred inštaláciou hry vrelo odporúčam prečítať si túto recenziu. Už som skoro na bode, že tejto hre dám 3 hviezdičky namiesto 4. Keď som si ju prvýkrát stiahol asi pred rokom, hra bola stále v bode, kde nebolo príliš veľa vecí a bolo to tak trochu vyvážené. Teraz je to väčšinu času úplný chaos, ptw's prosperujú a napriek tomu nemajú f2p'a proti nim žiadnu šancu. Áno, hra je zadarmo a zapojiť sa môže ktokoľvek, ale ak chcete vyhrať, vyberte si svoju kreditnú kartu, pretože za f2ps nie je nič dobré.