Post by noconmeobiora on Feb 18, 2022 11:44:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب بسیاری از همه ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
دوبار نصب کردم . ولی من هم مشکل بقیه رو دارم فقط اهنگ دومش باز می شه بقیه آهنگ ها باز نمیشه . گرافیت ش خوبه ولی این مشکلی که گفتم رو داره
بازی خیلی بدی هست اصلا نصبش نکن همش هنگ میکنه
خوبه ولی تو تبلیغش میگه ک میتونی اهنگ های بیشتر انتخاب کنی در صورتی ک فقط یه سری از اون اهنگ هارو داره
موسیقی پس زمینه اصلی متناسب با تم کهکشان · چالش بیشتر با چندین سطح بازی با سختی فزاینده · کنترل های آسان برای هدایت کردن توپ · گرافیک زیبا با
اونایی که عاشق بهشون پیشنهاد میکنم بازی باحالیه دقت باید داشت
Color Ball Run 1.7.8 – بازی موزیکال “توپ زرد و مسیر بی پایان
فقط مرحله اول باز میشه
بازی خوبی بد نیست
عالییییییییییییییی ولی پنج ستار هم کم 😇😇😇😇😇😇😇😇😇
👎😡
این برنامه خوب است اما تبلیغات مرا دیوانه می کند! آنها آهنگ های عالی دارند، اما گاهی اوقات از حجم تبلیغات متنفرم
سلام من Lois و من 10 Y O، این بازی عالی است. فقط این است که واقعاً هیچ آهنگی به صورت رایگان وجود ندارد، بنابراین من همان آهنگ ها را دوباره پخش می کنم. اما در مجموع این یک بازی سرگرم کننده و در عین حال جالب است.
Dancing Road: Color Ball Run! Glazba zamy
بسیار خوب من این بازی را خیلی دوست دارم اما دلیل اینکه به آن دو ستاره می دهم این است که وقتی می خواهم به آهنگ دیگری غیر از آهنگ اول پرداخت کنم به من اجازه نمی دهد همیشه می گوید faild to download game و همچنین می گوید سعی کنید اتصال خود را بررسی کنید وقتی هیچ مشکلی در ارتباط من وجود ندارد
اونهایی که میگن خب دیگه نگید سازنده ناراحت میشه چون خیلی خوبه من به سازنده افتخار میکنم خیلی خوب بود من آنقدر سازنده را دوست دارم که دارم اشکم میریزه😪😪😥😢خیلیه حتما نصب کنید بهترین نهاد خوب را بهتون گفتم اگر نصب نکنید پشیمون می شید پس به حرف من گوش بدید
به نظر من نسخه قبلی بهتر بود
Beyblade Burst Rivals Головоломки ihg
من از این برنامه متنفرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!در اینجا به این دلیل است: 1.در بسیاری از آگهی های تبلیغاتی wayyyyyyyyy وجود دارد. !!!!!!!! 3.شما مجبور بودید یک ویدیو تماشا کنید تا یک آهنگ جدید دریافت کنید یا سطح را خوب بگذرانید. من باید به آن امتیاز 1 بدهم وگرنه نمی توانم همه چیزهای "شگفت انگیز" را در مورد این موضوع به شما بگویم، بنابراین صادقانه به آن نمره -10 می دهم!!!!!!! خیلی گرافیک، گیم پلی و البته کنترل بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لطفا درستش کنید!!!!!
بازی خوبیه ولی من فقط میتونم مرحله یک شو بازی کنم اگ میشه یه راهنمایی کنید که مرحله دو و سه رو چجوری میشه بازی کرد اولش فک کردم بازی انلاینه ولی انگار افلاینم میشه بازیش کرد لطفا راهنمایی کنید ممنون
خیلی دوست دارم وقتی وای فای هست عقب بیفتم و نتونم آهنگ رو دانلود کنم
این یکی از بهترین بازی های تاریخ بود. اما تبلیغات واقعاً غیرقابل استفاده هستند.
یک بازی خوب شام اما آهنگ های بیشتری اضافه کنید
این بازی خوبه ولی الان با یه مشکلی مواجه میشم اینه که هر وقت میخوام بازی رو باز کنم گیر کرده و تا الان نتونستم بازش کنم لطفا یه کاری بکنید. هر وقت خسته شدم این بازی را بازی خواهم کرد. اما منو به دردسر میندازه
چرا نمیاره تا میرم توش روی بازی میزنم نمیاره اه😡😒لطفا پیگیری کنید الان هم دارم پاکش میکنم الکی نتمو خورد ولی باز سازنده زحمت کشیده
خاک تو سر سازندش
من واقعا این بازی را دوست دارم اما دو مشکل دارم اول اینکه اگر آهنگی را دانلود کنم در بالای صفحه ظاهر نمی شود باید جستجو کنم و یک چیز دیگر این است که آهنگ های زیادی وجود دارد اما من فقط 39 آهنگ را در آن می دانم. اگر آهنگ های بیشتری اضافه کنید بهتر است ... من باید به این برنامه توصیه کنم که آهنگ های زبان های دیگر را نیز اضافه کند.
خیلیخیلیبازیبدینصبشنکنیناینترنتاتونروحرومنکنید.
برای این روزا ی بازی خوبیه که سرگرم بشی
همه ستاره ها برای این بازی چون این بازی سخت و سخت ترین نیست بنابراین من به همه علاقه دارم لطفا به این بازی اصلاً 5 ستاره بدهید با تشکر ❤️🙏
سلام من هم نصب کردم و بسیار عالی است و دست سازنده واقعاً درد نکنه
بازی به خوبی کار می کند و من یک تبلت Alcatel 1T Wifi دارم
چرته هیف نت 🤬این برنامه اشغاله🤬
آشغال خیلی بده اصلا نمیتونه آدم آهنگ رو تغییر بده آشغاله 🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮
حتما باید اینترنت روشن باشه تا مرحله هاش باز بشن
من به این امتیاز 5 میدم چون بهترین بازی هست با اینکه تبلیغات زیادی داره اما بازی خوبیه پیشنهاد میکنم حتما دانلودش کنید و افرادی که این بازی رو ساختن نهایت تلاششون رو بکنن
بدبدبدبدبدبدبدبدبدترین بازی هست
من این بازی را دوست دارم که تبلیغات زیادی نداشته باشد، بسیار آسان است.
خوبه فقط خیلی دیر نصب میشه
این سرگرم کننده ترین بازی است که تا به حال داشته ام!!!! من نمی توانم بازی را متوقف کنم!!! تنها مشکل من این است که خیلی کند است و آهنگ های واقعی نیستند، فقط کاورها هستند، کاورها خوب هستند، اما هنوز
فوقالعاده بود. اما،😄😉😄😅😅😅😅 کمی بازی رو بهتر کن، باشه👍✌👍✌ همچنین یک دکمه جستجو برای این بازی قرار دهید تا سرگرم کننده تر شود. اگر آهنگ های مورد علاقه وجود داشته باشد، افراد بیشتری نصب خواهند کرد. بنابراین یک دکمه جستجو قرار دهید
من عاشق این بازی هستم و به من کمک می کند از هر نظر اعتماد به نفس داشته باشم
اینجا تهران است که با 2nd که از این رو هم
خیلی حله سربره
من این بازی را دوست ندارم برای پخش مجدد آهنگ باید یک تبلیغ تماشا کنید. وقتی بیرون آمدید یک تبلیغ وجود دارد. من آن را توصیه نمی کنم. متاسف!
این واقعاً یک برنامه عالی بود تا زمانی که نمایش فیلم های پاداش را متوقف کرد. بدون ویدیوها نمیتوانید مبلغ پاداش خود را افزایش دهید یا دو برابر کنید. من 5 ستاره می دادم مشکل را حل کن!!!
اوه، آنقدرها هم بد نیست در تصاویر بازی توپ های درخشان و آن الگو را نشان می دهد اما در بازی یکسان نیست. همچنین بسیار لگ است، اما بله خوب است. مشکلات زیادی وجود ندارد و آهنگ ها اوکی هستند. شاید فقط آهنگ هایی اضافه کنید که مد روز تر و بهتر هستند؟ همچنین بارهای تبلیغات hmph
Dancing Road: Color Ball Run! Musiikki qfin
Dancing Road: Color Ball Run! Hudba lwa
😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😑😑😔😔😔😑😑😑😑😑😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢 🤢🤢🤢🕝🌮🌮🌮🌮اگرنصب کنید همه کلم بروکلی ها یی که میخورید بد مزه میشوند
من از تبلیغات مهم نیستم - به هر حال، بسیاری از بازی ها تبلیغات زیادی دارند و من به آن عادت کرده ام. چه بد این است که تاخیر دارد - عقب می افتد و من را می کشد و سپس من نمی توانم از یک ستاره بگذرم و فقط به عقب می افتد، یا گاهی اوقات موسیقی شروع نمی شود بنابراین به جای دنبال کردن ضربات توپ، آنقدر بی صدا است. . این بازی فقط بد است
این بازی وقتی دانلودش کردم باحال به نظر میرسه ولی وقتی بازیش کردم واقعا به من اجازه نداد آهنگ رو انتخاب کنم پس بهش سه ستاره میدم و واقعا نمیخوام اینو بگم چون من از بازی متنفرم!!! !!!!!!!!!!!!!!
فقط یک بازی موسیقی دیگر. یک بار دیگر به من اجازه نمی دهد آهنگ های تلفنم را انتخاب کنم. درست مثل همه برنامه های موسیقی دیگر.
Dancing Road: Color Ball Run! Muzică xeg
من خوشم آمد. ولی اگه بهمن بله بدید ممنون میشم اگه. بلد نیستید .اون پایین. نوشته مفید شما بنویسید بله اگه خوشد اومده
فقط مرحله اول و دوم باز میشه بقیشون اصلا نمیکنه لطفا