Post by noconmeobiora on Feb 18, 2022 11:23:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک پول بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
این یک بازی خوب است که فقط به اشکالات بسیار زیادی می رسد
💓💓💓💓💓💓
Goat Simulator Simulasyon geu
G-2/ربات بز بودن عالی است، اما آیا واقعاً می توانید بز G-2/ربات را به جای اینکه او را شناور کنید، روی زمین بگذارید؟
می گوید این یک بازی آفلاین است، زمانی که به اینترنت وصل نیستید خاموش می شود.
من حتی نمی توانم حتی اگر دیتا و اینترنت دارم بازی کنم و نمی توانم آن را بازی کنم می گوید اتصال اینترنت خود را چک کنید اما اینترنت دارم اما یک هفته پیش با این تبلت سامسونگ بازی کردم تا امروز خیلی خوب بود و سعی کردم دوباره آن را دانلود کنم ببینید فقط یک باگ بود اما دائمی نیست پس لطفاً این را دیکس کنید من می خواهم به 5 ستاره امتیاز بدهم پس از شما متشکرم
این بازی بی فایده است زیرا دیروز می تواند امروز وارد شود نمی تواند خوب این بازی بسیار خوب است این بازی بسیار پیگ است و بله
این بازی معتاد میکنه
بازی بسیار خوبی است و من واقعاً از آن قدردانی می کنم! حتی داداش من هم بازی می کنه فقط پاکش کرده
من عاشق این بازی هستم اما کمی عقب مانده است و وقتی لیس می زنم من را از بازی بیرون می کند
Snake Rivals - Fun Snake Game Hərəkət ddr
عاشق بازی اما چرا همه چیز پول است؟ منظورم این است که همه چیز سرگرم کننده است اما گاهی اوقات ما بازی هایمان را رایگان دوست داریم نه پول و اگر می خواهید به جایی بروید برای خدا لعنتی پول است پس موفق باشید
نمی دانم چرا اما هر بار که می خواهم وارد شوم خراب می شود. به من اجازه نمیدهد روی چیزی کلیک کنم و حتی اگر اجازه ورود بدهد، برای چند ثانیه بازی میکنم و بعد به شدت لگی میکند و از کار میافتد. وقتی این کار را انجام می دهد حتی نمی توانم آن را روشن یا خاموش کنم یا با دکمه صدا بازی کنم. لطفا این باگ را برای من برطرف کنید. همچنین من قبلاً این را روی رایانه لوحی دیگرم بازی کردهام و به خوبی کار میکرد اما نمیدانم مشکل جدیدم چیست. من چند نظر بازخورد دیگر را با همین مشکل دیده ام. لطفا اصلاح کنید.
♾شبیه ساز بز♾🔅
Goat Simulator سیمولیشن mkzu
بازی جالبی بود اما به روز رسانی جدید کمی بازی را خراب کرد مانند زمانی که من به خلیج شهر بز می روم و به آسانسور در ساختمان می روم، چوب شادی کاملاً یخ می زند.
بازی خوبی است اما وقتی می خواهم به مناطق دیگر بروم باید پول در بیاورم که انجام آن سخت و آزاردهنده است.
واقعاً ناامید شدم!!، Humane goat نمیتواند از بازیهای دیگر بز استفاده کند، من تمام غنائم را فقط برای اینکه سکههایم را هدر ندهم، پیدا میکنم، زیرا میخواهم بز آسمانی را بخرم و واقعاً ناراحتکننده است که شما سخت کار میکنید اما در سایر سیمکارتهای بزی موجود نیست! ! امتیاز 1/5 ستاره!! همچنین بازی کاملا آفلاین نیست آن را در دسته بندی حذف کنید!!!
بچه ها کمک میرم توش یه نوشته ای می اره و نمیزاره وارد شم
خوبه
چنین بازی سرگرم کننده و خوبی است. و اصلاً برای برنده شدن پولی نپردازید
لطفاً بازی را اصلاح کنید، به من اجازه نمی دهد بازی را انجام دهم، گاهی اوقات به طور تصادفی من را از بازی بیرون می کند، لطفاً آن را اصلاح کنید، یعنی لطفاً آن را اصلاح کنید و آن را آفلاین کنید لطفاً
بازی واقعاً خندهدار است، یک نقص در نقشه کریسمس وجود دارد که در آن یک بازیکن تصادفی/هوش مصنوعی وارد خانه میشود و سپس از راه دور برمیگردد و دوباره و دوباره آن را انجام میدهد.
عالی بود اما هیچ چیز برای xbox سیم کارت نیست
بسیار خوب، باید به یک مشکل بگویم که هر نقشه ای باید از پول واقعی برای خرید استفاده کند غیر از این که همه چیز خوب است و من نمی توانم دانلود کنم
حتی دانلودش تمام نمیشه :v
من این بازی را خیلی دوست دارم اما نسخه قدیمی آن را می توانید رایگان به مدرسه و شهر بروید اما اکنون باید آن را بخرید تا دیگر نتوانید بز تهیه کنید بنابراین من آن را حذف کردم
گرافیک shi.t است و بارگذاری طول می کشد
دروغ نمی گویم این یک بازی شگفت انگیز و خنده دار است، اما چیزی که آن را خراب می کند، ریزتراکنشی است که باید برای رفتن به نقشه های دیگر بپردازید و هزینه آن بیشتر از هزینه واقعی بازی زمانی است که مجبور به پرداخت آن بودید، گیم پلی واقعا خنده دار است. و خوب است اما دوباره وقتی همه این کارها را در تنها نقشهای که دارید انجام میدهید، خسته میشوید، بنابراین یا بازی را حذف میکنید یا فقط برای نقشههای دیگر پول میدهید که به نوعی آن را خراب میکنند، در کل بازی خوبی است.
بله مشکلی وجود دارد... دستاوردهای من ناگهان ذخیره نشدند، منظورم این است که مدت ها قبل هر بار که بازی را ترک می کنم و برمی گردم کاملاً کار می کرد. قرار است اینطور باشد یا اگر طبیعی است، اما لطفاً این را اصلاح کنید... غیر از اینکه من بازی را دوست دارم واقعاً عالی است.
این بازی خوب است اما نسخه پولی آن جالب تر از آن به نظر می رسد که می بینم فقط آن را امتحان کنید
بازی عالییییی فقط زیاد بازی نکنین چون معتادش میشین
Goat Simulator Παιχνίδια προσομοίωσης srq
من بازی را دوست دارم اما به آن 2 ستاره دادم زیرا از زمانی که پول واقعی می پردازید متنفرم می توانید آن را حذف کنید و با یک بازی پول واقعی جایگزین کنید.
گرافیک خوبی نداره
من آن را روی ps4 بازی می کنم و سرگرم کننده است، بسیار سرگرم کننده است ... در واقع وقتی بازی آن را متوقف می کنم فراموش می کنم کجا هستم XD
این بازی حتی کار نمی کند
بهترین بازی دنیااااااااااااا هست
در ابتدا شگفت انگیز بود، سپس دوباره کل بازی را دوباره شروع کرد، می دانم که برای برخی از بازیکنان معمولی مشکل بزرگی نیست، اما من همه بزها را باز کردم، اکنون باید دوباره این کار را انجام دهم و اکنون باید دوباره آن را باز کنم
سعی نکنید از اینجا چیزی بخرید. داستان: بنابراین من برای خرید همه بزهای بازشدنی هیجان زده بودم اما وقتی می خواهم منطقه خود را دوباره راه اندازی کنم همه چیز از بین رفت!!! حتی سیم کارت بز وانیلی هم اینو درست کن!!!!!!
من به آن امتیاز 3 می دهم زیرا این مدت زمانی است که بازی را شروع می کنم، دروغ نمی گویم، راست می گویم این را برطرف کنید.
من شبکه مناسبی دارم اما نشان میدهد که نمیتواند به سرور متصل شود، لطفاً سعی کنید دوباره به آن متصل شوید
شبیه ساز بز سرگرم کننده است و بسیار خنده دار است من به آن امتیاز 5 دادم زیرا من عاشق بز هستم.
وقتی شروع شد میگفت نمیتوانم به سرور وصل شوم و وقتی دوباره به مدرسه میخرم و وقتی تبلیغی نمایش داده شد، از بازی و چند مود دیگر خارج شدم